WESTEND SAILORSIN TALVITELAKOINTIPAIKAT

Westend Sailors ry (WS) on varannut vuosittain Espoon kaupungin venesatamasta Suomenojalta talvisäilytysalueen Westend Sailors ry:n jäsenten veneille.

Talvitelakointikausi on normaalisti 15.9 - 10.6. Vuosittain Suomenojalla on talvehtinut noin 10 venettä. Halutessasi paikan veneellesi seuraavaksi talveksi sinun on ilmoitettava aikeestasi 27.5 mennessä talvisäilytysvastaavalle osoitteeseen talvisailytys@westendsailors.fi. Ilmoitukseen sinun on liitettävä yhteystietosi ja tiedot veneestä: veneen nimi ja tyyppi, pituus ja leveys. Vain päivämäärään mennessä ilmoittautuneille telakointipaikka luvataan kaupungin puolesta järjestää. Myös päivämäärän 27.5 jälkeen ilmoittautuneille pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään talvipaikka, mutta paikan saaminen ei ole varmaa. Kaikissa tapauksissa ilmoita myös veneen telakointipäivä talvisäilytysvastaavalle hyvissä ajoin ennen veneen nostoa. 

Talvisäilytyspaikka ei sisälly yhdistyksen venepaikkamaksuun. Suomenojalla kaupunki veloittaa talvipaikkamaksun erikseen käytettyjen neliöiden ja oman hinnastonsa mukaisesti WS:ltä ennen vuoden vaihdetta. WS laskuttaa venepaikan hinnan edelleen talvisäilytyspaikan haltijalta toteutuneen kustannuksen mukaan.

Espoon kaupungin suunnitelmat Suomenojan alueen kehittämiseksi ovat venesäilytyksen osalta päättämättä, joten edellä esitetty talvisäilytys jatkuu toistaiseksi niin kauan kuin Espoon kaupunki mahdollisesti päättää talvisäilytysalueen muusta käytöstä.