Venepaikan vuokraajalle

Venepaikkaansa vuokraavan venepaikan omistajan yhdyshenkilö kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa on yhdistyksen uusi VUOKRAYHDYSHENKILÖ.

Vuokranantajien on AINA käytettävä yhdistyksen laatimaa VUOKRASOPIMUSTA venepaikkaa vuokrattaessa. Vuokrasopimus on tehtävä aina kun venepaikan omistaja luovuttaa paikan toisen käyttöön riippumatta siitä peritäänkö varsinaista vuokraa vai ei. Vuokrasopimus löytyy kotisivuilta. Täytä vuokrasopimus, allekirjoita se ja lähetä vuokrayhdyshenkilölle, joka hoitaa sopimuksen hyväksymisen yhdistyksellä. Vuokrasopimus täytyy laatia ja toimittaa yhdyshenkilölle vuosittain kesäkuun 15. päivään mennessä.

Vuokraustoimintaan liittyy HALLINTOMAKSU, joka peritään paikan omistajalta. Hallintomaksua ei peritä, jos venepaikka vuokrataan omille lapsille tai vanhemmille. 

Vuokranantaja vastaa yhdistykselle kaikista vuokraamiseen liittyvistä asioista, mm. yhdistyksen SATAMASÄÄNNÖN noudattamisesta. Vuokranantaja vastaa VENEPAIKKAMAKSUSTA ja venepaikan HALLINTOMAKSUSTA. Vuokralaisen täytyy olla  yhdistyksen jäsen.

Vuokranantaja vastaa myös, että laiturissa oleva vene on katsastettu, vakuutettu, asianmukaisesti kiinnitetty ja seuran perälipulla/viirillä merkittu.  

 

VUOKRAYHDYSHENKILÖ:

Jukka Jyränoja
Liinasaarentie 16 A
02160 Espoo

Puh. 040-580 1221

Email: jukka.jyranoja@gmail.com

(HUOM. Otsikoi sähköpostit aina otsikolla ”Westend Sailors / Vuokraustoiminta - …”)

 Alla linkit vuokrasopimuspohjaan sekä muistilista vuokranantajalle:

VUOKRASOPIMUS (pdf)  VUOKRASOPIMUS (doc)


MUISTILISTA (pdf)