sailors4.png

 TÄMÄN SIVUSTON PÄIVITYS ON LOPETETTU 13.5.2019

Westend Sailors on Espoon Westendin alueella toimiva vene- ja pursiseura. Meillä on yli 150 jäsentä ja noin 80 rekisteröityä venettä. Seuran toiminta-ajatuksena on veneilyn edistäminen sen eri muodoissa.

AJANKOHTAISTA 

Siivoustalkoot Lyökkiniemessä keskiviikkona 15.5.2019 klo 17 alkaen. Omat työkalut mukaan. Lipunnosto ja talkoovirvokkeet klo 18:30.

Kevään katsastusillat alkavat talkooiltana 15.5.2019 klo 17-19. Seuraavat talkooillat 3.6.2019 (sammutinhuolto) ja 12.6.2019.

Vuokrausilmoitusten jättöaika päättyy 15.6.2019.

Katsastusaika kaudelle 2019 päättyy 30.6.2019. 

SPV:n jäsenedut

Westend Sailors on Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenseura. SPV:n jäsenedut löydät täältä

Poijupaikkoja vuokrattavana

Westend Sailorsilla on muutama poijupaikka, joita vuokrataan veneilykausi kerrallaan yhdistyksen espoolaisten jäsenten käyttöön. Ota yhteys kommodoriin!

Hallitus ja toimihenkilöt

Vuoden 2019 hallituksen ja toimihenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.

Lyökkiniemen kunnostus

Lyökkiniemen kunnostussuunnitelma on valmistunut, näet suunnitelman täällä. Projekti toteutetaan yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa vuoden 2019 aikana. 

Lyökkiniemen laituriremontti

Sähkö- ja vesijohtoremontti Lyökkiniemen laiturilla on valmis. Remontti tuli tarpeelliseksi siksi, että alkuperäiset asennukset olivat  vanhoja, epäluotettavia ja jopa vaarallisia, ja niitä jouduttiin korjaamaan usein. Laituripaikan omistajilta kerättiin erityinen korjausvastike 100 euroa/laituripaikka.

Laiturilla on nyt uudet pistorasiapilarit, joissa on valaisin, 4 sähköpistorasiaa ja vesiliitäntä kussakin. Sähkö- ja vesijohdot on uusittu, ja ne kulkevat edelleen laiturin alla. Portin ulkopuolelle on asennettu lukittu kytkentätolppa, josta saa sähköä myös rantaan, ja josta Club Housen ja laiturin sähkönsyöttö voidaan erikseen katkaista.

Vanhat korkeammat pylväsvalaisimet ovat edelleen laiturilla ja niiden  käytöstä päätetään saatujen kokemusten perusteella myöhemmin. 


Pysäköinti Lyökkiniemessä

Espoon kaupunki on ilmoittanut alkavansa valvoa pysäköintiä Lyökkiniemen puistoalueella. Lyökkiniemessä pysäköinti on sallittu yhdistyksen vuokraamalla pysäköintialueella P-merkin edessä  yhdistyksen antamaa pysäköintilupaa käyttäen (sininen pysäköintilupakortti). Muuten pysäköinti on puistoalueella kielletty. Muistakaa siis jättää autot P-merkin eteen ja sininen pysäköintilupa näkyviin!